Bünyan'da yeni eğitim yılı böyle başladı! Başkan öğrencilerin sevincine ortak oldu
Bünyan'da İlköğretim Haftası heyecanı yaşandı. Sümer İlkokulu'nda düzenlenen kutlama programına katılan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının sevincini paylaştı.
Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, İlköğretim Haftası kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının heyecanını paylaştı. Sümer İlkokulu’nda düzenlenen programda çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Metin, öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.
Öğrencilerin heyecanına ortak oldu
Bünyan’da İlköğretim Haftası, öğrencilerin renkli görüntüleri ve yeni eğitim döneminin heyecanıyla kutlandı. Sümer İlkokulu’nda gerçekleştirilen programa katılan Belediye Başkanı Selahattin Metin, öğrencilerle bir araya gelerek onların mutluluğunu paylaştı. Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Metin, öğrencilerin gözlerindeki umut ve heyecanın kendileri için büyük anlam taşıdığını belirtti.
'Geleceğimizin umudu evlatlarımızdır'
Başkan Selahattin Metin, program sonrası yaptığı değerlendirmede, “Geleceğimizin umudu, yarınlarımızın sahibi evlatlarımızla bir aradayız. İlköğretim Haftası’nın heyecanını çocuklarımızın güzel gülüşleriyle birlikte yaşadık” ifadelerini kullandı.
Yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler ve öğretmenler için başarılı geçmesini dileyen Metin, “Her bir evladımızın yolu açık, geleceği aydınlık olsun. Çocuklarımızın gözlerindeki umut ve heyecan bizler için en güzel başlangıç” dedi.
Öğretmenlere teşekkür etti
Öğrencilerin iyi bir eğitim almasının geleceğin şekillenmesinde önemli olduğunu vurgulayan Başkan Metin, öğretmenlerin fedakârca çalışmalarına da dikkat çekti.
Metin, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, eğitim camiasına emeklerinden dolayı teşekkür etti.

