Bünyan'da o sorun çözülüyor! Yeni başkan ilk adımı attı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde çiçeği burnunda Başkan Selahattin Metin ilçede yaşanan önemli bir sorun için harekete geçti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da o sorun çözülüyor! Yeni başkan ilk adımı attı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de seçilen başkanlar mazbatalarını alarak göreve başladı. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in ilk işi ise ilçeye ulaşım konusu oldu. Bünyan’da ulaşımda yaşanan soruna ilişkin önemli bir adım atıldığının müjdesi verildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada seçim sürecinde 4 kez Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile toplantı yapıldığı ifade edildi. Toplantıların ardından konunun Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a iletildiği ve Büyükkılıç’ın talimatının ardından gerekli çalışmalar için düğmeye basıldı. 

Bu süreçte, büyükşehir belediyesinin büyük otobüsleri ilçeye seferler düzenlemeye başladı. Gerekli çalışmaların ardından kalıcı çözümlerin yapılacağı aktarıldı. 

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Seçim beyannamemizde bulunan “ulaşım meselesi” ile ilgili, seçim sürecinde toplamda 4 kere Ulaşım A.Ş Genel Müdürlüğü ile toplantı yapılmıştır. Bu toplantıların ardından, kooperatif yetkilileri ile de görüşülmüş, Bünyan halkı yararına ortak bir çözüm bulunması noktasında, kıymetli büyüğümüz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın da talimatları ile gerekli çalışmalar için düğmeye basılmıştır. Bu süreçte, Büyükşehir Belediyesinin büyük otobüsleri ilçemize seferler düzenlemeye başlamıştır. Yaptığımız görüşmeler çerçevesinde, fizibilite çalışmaları için konulan ek seferler izlenmiş, yolcu sayısı ve yoğunluk programına göre raporlar oluşturulmuştur. Tüm gerekli fizibilite çalışmaları tamamlandıktan sonra, bedeli ne olursa olsun, kalıcı çözümler Bünyan halkımız için ortaya konacaktır. Biz seçimden önce ne söz verdiysek arkasındayız, sözümüzden milim sapmayacağız. Siz kıymetli hemşerilerimizin de takdir edeceği üzere, “kalıcı”, “sağlıklı” ve “köklü” çözümler için zamana ihtiyaç vardır. Bu zamanı mümkün mertebe kısa tutmak ve tüm mağduriyetleri ortadan kaldırmak boynumuzun borcudur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur…”