Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…

Kayseri'nin Bünyan ilçesi dikkat çeken bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Cam Teras'ta bir araya gelen kalabalık Bünyan'ın simgesine yakından baktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde uluslararası bir buluşma gerçekleşti. Etkinlik Bünyan Cam Seyir Terası’nda yapıldı.  Bünyan Uluslararası Halı, Kilim ve Güzel Sanatlar Sergisi, Bünyan Kaymakamlığı, Bünyan Belediyesi ve IKSAD Enstitüsü işbirliği ile yapıldı.

Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…

İlçe yurt için ve yurt dışından gelen misafirlerini ağırladı. Cam Seyir Teras, ilçenin kültürüne ve eserlerine ev sahipliği yaptı. 

Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, “Bünyan Cam Seyir Terasımızda düzenlenen, Bünyan'mızın simgesi olan Bünyan Halısının da içerisinde bulunduğu Uluslararası Halı, Kilim ve Güzel Sanatlar Sergisine Kaymakamımız Turgut Gülen ile birlikte katılarak, yurtdışından, şehir dışından ve Kayseri'mizden sergi için ilçemize gelen hocalarımızla bir araya geldik. Serginin açılışını gerçekleştirip, hocalarımızın el emeği olan değerli eserlerini inceledik. Bu değerli sergi ile Kayseri'nin simgesi haline gelen Cam Seyir Terasını ilçemizin, Kayseri'mizin ve Anadolu'nun değerli eserleriyle renklendirdik. İlçemizin önemli simgesi olan Bünyan halısı üzerine tüm proje, etkinlik ve programları destekliyor, değerli sergi için IKSAD Enstitüsüne, Doç. Dr. Münire Şahin'e, katılımları için hocalarımıza teşekkür ediyor, bu tür etkinlik ve programların devamını diliyorum” açıklaması yaptı. 

Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…Bünyan'da bakın ne için toplandılar? Uluslararası buluşma…