Bünyan'a toto vuracak mı?

Spor Toto Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk, Kayseri'nin Bünyan Belediyesi'ni ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bünyan'a toto vuracak mı?

Spor Toto Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk, Kayseri'nin Bünyan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Genel Müdür Mehmet Ata Öztürk ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ilçede gerçekleştirilebilecek konular üzerinde bilgi alışverişi yaptı. Ziyaretin ana gündemi ve içeriği tam olarak açıklanmasa da, akıllara "Bünyan'a toto vuracak mı?" sorusu geldi.

Bünyan Belediyesi'nden ziyarete ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Başkanımız Selahattin Metin, Spor Toto Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ile Bünyan'ımız üzerine görüşmeler gerçekleştirdi."

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Metin, "Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum" dedi.

Spor Toto'nun Bünyan'a yatırım yapıp yapmayacağı ve hangi alanlarda yatırım yapacağı henüz belli değil. Bu konudaki gelişmeler merakla bekleniyor.