'Bunun adını koyacak bir yetkili' aranıyor!

KAYMÜDER Başkanı Göker Gözütok, Melikgazi Belediyesi'nde yapılan kentsel dönüşüm ihalesine dikkat çekti. Gözütok, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara yine vurgu yaptı. 

'Bunun adını koyacak bir yetkili' aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İnşaat sektöründe maliyet ve ihale bilmecesi sürüyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar sektörde her geçen gün yeni sorunları beraberinde getiriyor. Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) Başkanı Göker Gözütok, bu konudaki mücadelesini sürdürüyor. Gözütok, bu kez de Melikgazi Belediyesi’nde yapılan kentsel dönüşüm ihalesine dikkat çekti ve yaşanan sıkıntılara yine vurgu yaptı. 
'Bunun adını koyacak bir yetkili' aranıyor!Bir süre önce yaptığı “Piyasada Metrekaresi 6.500 TL olan konutu deprem bölgesinde özel davetlerle metrekaresi 20.000 TL'ye yaptırmanın izahını yapacak yetkili var mı? Bu 20.000 TL'ye fiyat farkları da eklenecek 30.000 TL'ye çıkabilir maliyet! Kamu Müteahhitlerini bu ortam oluşsun diye mi batırdınız, ihalelerden yasakladınız?” açıklamasını hatırlatan Gözütok, “Kayseri Melikgazi Belediyesinin metrekaresini 5.500 TL ye yaptığı Kentsel Dönüşüm ihalesini TOKİ deprem bölgesinde 20.000 TL’ye özel davetle neden veriyor? Hala yok mu bunun adını koyacak bir yetkili?” ifadelerini kullandı. 
'Bunun adını koyacak bir yetkili' aranıyor!