Bugün maç günü

Mondihome Kayserispor bugün şehrin kalbinde lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserilileri, müjde vererek, bu önemli karşılaşmaya davet etti. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bugün maç günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Üst üste aldığı başarılı sonuçlarla Trendyol Süper Lig’in 17’inci haftasına 3. sıradan giren Mondihome Kayserispor, bugün kendi sahasında lider Fenerbahçe’yi konuk edecek. İç sahada bileği bükülmeyen Kayserispor, bu önemli karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak serisini sürdürmek istiyor.

Bugün maç günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da bu önemli karşılaşma öncesinde, müjde vererek, taraftarları Kayserispor’a destek olmaya çağırdı. Tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını belirten Büyükkılıç, sosyal medyadan taraftarlara seslenerek,  “Haydi Kayserispor’um sana galibiyet yakışır…  Bugün şehrin kalbinde Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı kırmızı sevdamız Mondihome Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız bu önemli karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyorum.” dedi. 
Saat 17.00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.