Bugün hava nasıl olacak?

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Bugün Kayserili vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Bugün hava nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre bugün Kayseri'de; bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatleriden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise, güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat), öğle saatlerinden sonra kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) ve yer yer tam fırtına (100 km/saat ve üzeri) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Bölge müdürlüğü kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı: "Yağışların yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Rüzgarın; Güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat), öğle saatlerinden sonra kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) ve yer yer tam fırtına (100 km/saat ve üzeri) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."