BU VİRÜSTEN KORONA'LIM!

BU VİRÜSTEN KORONA'LIM!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünyayı tehdit eden korona virüsü ile ilgili olarak Bakanlıklar alarma geçti. Sağlık Bakanlığı virüsten korunma yöntemleri konusunda vatandaşları sık sık uyarırken, Koronavirüs'e karşı tulum ve maske ihracatına da önlem alındı ve ihracatın ön izinle yapılacağı ifade edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Koronavirüs, tedbirlerimizden daha güçlü değildir. Risk ciddidir, sorun küresel, mücadele ulusal” açıklaması yaptı.

 HABERLERDE KULLANILAN KAYSERİ PLAKALI AMBULANS AÇIKLAMASI

 Diğer yandan tehlikeli virüsle ilgili de alınan önlemler dikkat çekti. Kayseri’de Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, bazı TV haberlerinde Kayseri plakalı ambulanslara yer verilmesinin ardından “Vaka Kayseri’de görüldü” iddialarını yalanlayıp, “Bazı çevreler sosyal medyadan algı yapıyor. Kayseri’de henüz tespit edilmiş vaka yok. Havaalanında yurtdışından gelen hastalarımız ön hekimlerimizin muayenesinden geçiriliyor” dedi.

 KAYSERİ BAROSU’NDAN HAVA DEZENFEKTE MAKİNELİ ÖNLEM

 Kayseri Barosu’da virüsle ilgili alarma geçti. BARO Başkanı Cavit Dursun, hizmet binasına hava dezenfekte makinesi yerleştirdiklerini, aynı zamanda farklı yerlere de el dezenfektesi sağlayan temizlik sıvıları koyduklarını açıkladı.

 KORONA VİRÜSE BESTE YAPTI: YAKTIN BİZİ KORONA…

Kayserili Sanatçı Serkan Dündar, ise tüm dünyayı tehdit eden korona virüsü ile ilgili şarkı yazdı. Dündar, “Yaktın bizi Korona” şarkısı ile ilgili olarak, “Maalesef ülkemize de Korona virüsü gelmiş durumda arkadaşlar. Biz ozanlar, aşıklar, saz sanatçıları, ses sanatçıları da böyle günlerde korona ile ilgili de bir şeyler seslendirmek istiyoruz. Tüm koronacılar gelsin” diyerek yaptığı besteyi vatandaşlarla paylaştı.