Bu tesis tam size göre! Açılıyor

Cam terasıyla Kayserili vatandaşların yoğun ilgisini gören Bünyan, yenilenen sosyal tesis ile hizmet verecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bu tesis tam size göre! Açılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde açılan cam terasıyla Kayserili vatandaşların yoğun ilgisini toplayan Bünyan İlçesi’nde yeni bir hizmet daha faaliyete geçiyor.

Bünyan Sosyal Tesisi hizmete açılıyor
Bünyan Belediyesi tarafından daha önce var olan ve yenileme çalışmaları sonrası vatandaşların hizmetine sunulacak olan tesis Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun tarafından tanıtıldı. Başkan Altun tarafından tanıtımı ve son incelemeleri yapılan yenilenen sosyal tesis restoran olarak 3 Temmuz Pazartesi günü hizmete girecek.

Bu tesis tam size göre! Açılıyor
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun yenilen tesisle ilgili o paylaşımı ise şu şekilde: “Bünyan'ımızda var olan sosyal tesisimizi çeşitli, kaliteli yiyecek ve içeceklerle restoran olarak turizme ve halkımızın hizmetine kazandırıyoruz.
İlçemizin önemli ve en çok tercih edilen lezzeti Bünyan Kıymalısı başta olmak üzere kebap ve sulu yemek çeşitleri ile 3 Temmuz Pazartesi günü hizmete başlayacak olan Bünyan Sosyal Tesisimizde Başkan Yardımcımız Mustafa Dizdar ve Bünyan Halıcılık A.Ş. Müdürümüz Göksel Keskin ile açılmadan önceki son incelemelerimizi gerçekleştirdik. 
Bünyan Halıcılık A.Ş. Müdürümüze ve personelimize teşekkür ediyor, restoran olarak halkımıza ve ilçemize gelen vatandaşlarımıza hizmete başlayacak sosyal tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Bünyan Sosyal Tesisi hizmete açılıyor