'Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten mesaj var. 'Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız' Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Kayseri'de uyuşturucu satışı yapmaya çalışanlara ilişkin net mesaj 'sattırmayacağız'. Vali Çiçek Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonu alıntılayarak uyuşturucu ile mücadele mesajı verdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü dün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla Kayseri'de gerçekleştirilen operasyon sonucu Kayseri'ye uyuşturucu madde getirmek isteyen şahsın 1.026,50 gram uyuşturucu madde ve 3 adet uyuşturucu hap ile yakalandığını bildirdi.

Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz koordinesinde yapılan çalışmalarda, İlimize uyuşturucu madde getirmek isteyen şahıs 1.026,50 gram uyuşturucu madde ve 3 adet uyuşturucu hap ile yakalandı."

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise yapılan paylaşımı alıntılayarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kayseri Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız..."