Bu kez indirim geliyor! Yarından itibaren geçerli olacak

Kayserili araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıt grubundan motorin fiyatlarına indirim geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bu kez indirim geliyor! Yarından itibaren geçerli olacak

Son haftalarda art arda gelen akaryakıt zamlarından sonra Kayseri’de araç sahiplerini yakından ilgilendiren soruların başında 'Bugün akaryakıt litre fiyatlarına zam ya da indirim var mı?' sorusu gelirken motorin litre fiiyatlarına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

Akaryakıt grubundan motorin fiyatlarına indirim geliyor. Kayserili motorinli araç sahiplerini yakından ilgilendiren indirimde  01.03.2024 Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,35 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Konuya ilişkin Kayseri Olay’a özel açıklamalar yapan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat,"01.03.2024 Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,35 TL fiyat indirimi bekleniyor” dedi.

Motorin grubuna ise zam beklemediklerini aktaran Polat, fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son kararın üst makamlarca verileceğini söyledi. 

Bu kez indirim geliyor! Yarından itibaren geçerli olacak

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol ise fiyatı 81.86 Dolar’dan işlem görüyor.

Benzin grubu için ise şu anda bir fiyat değişikliği öngörülmüyor. Ancak, küresel ekonomik faktörler ve petrol piyasasındaki dalgalanmalar devam ettiği sürece, benzin fiyatlarındaki değişiklikleri takip etmek gerekebilir.