Bu kez de Kocasinan'da buluştular

AK Parti heyeti bu haftayı Kocasinan Belediyesinde açtı. Vekiller ve başkanlar buluştu peki neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bu kez de Kocasinan'da buluştular

AK Parti heyeti bu haftaya da hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta büyükşehir belediyesinde buluşan AK Parti heyeti bu hafta Kocasinan Belediyesinde buluştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ü belediyede ağırladı. 

Bu kez de Kocasinan'da buluştular

Başkan Çolakbayrakdar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada gündem maddesi de merak konusu oldu. Toplantıya ilişkin ilk açıklama ise Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’tan geldi. Başkan Büyükkılıç toplantıda, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, “İstişare ve değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.