Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

Kayseri'de eğitim alanında bu hafta (06 Ocak-12 Ocak) yapılan faaliyetler... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde bu hafta (06 Ocak- 12 Ocak) yaptıkları faaliyetleri paylaştı.Hafta boyunca gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve projeler, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla büyük ilgi gördü.Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri bu faaliyetlerle öğrenci motivasyonunu artırarak eğitim ortamını daha etkileşimli hale getirmeyi amaçlıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Hasan Polatkan İlkokulu'nda öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerle gerçekleştirilen istişare toplantısında İl Müdürü Karaköse; Öğretmenin huzurlu ve mutlu olduğu çalışma ortamında başarının kendiliğinden oluşacağını belirtti.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

Bahameddin Karaköse, Fatma Mustafa Hasçalık İlkokul/Ortaokul öğretmenleriyle buluştu.  Öğretmenler; etkinlik temelli uygulamalar, süreç odaklı değerlendirme, bireysel ve anlık dönütlerle güncellenen müfredat ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

Fatma Mustafa Hasçalık İlkokulu/Ortaokulu’nda resim ve beden eğitimi derslerine eşlik ederek öğrencilerle sohbet etti  Ziyarette özel eğitim öğrencileriyle bir araya gelen İl Müdürü Karaköse, özel eğitim süreçleriyle ile ilgili bilgi aldı.

İl Jandarma Komutanı Hakan Derebağ, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse’ye iade-i ziyarette bulundu.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

 

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kayseri Gazeteciler Cemiyet binasında düzenlenen programa katılarak Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ’ı nezdinde tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Osman Ulubaş Melikgazi İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin merak ettikleri hususlar ve hayallerini konu alan sohbet keyifli anlara sahne oldu.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

Melikgazi Belediyesi Türkan Yücesan Akıl Küpü Kütüphanesi Açılış Töreni Düzenlendi.

İl Müdürü Bahameddin Karaköse ve Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi öğretmen öğrenci ve okul yöneticileriyle bir araya geldiler. Öğrencilerimiz Patent aldığı “Faydalı Model Tasarımlarının Sanayide Uygulanabilirliği” projelerini tanıttılar.

Bahameddin Karaköse, Avukat Ahmet Ulucan İlk/Ortaokulu'nda Öğretmenlerle Buluştu Eğitimdeki güncel gelişmeler ile öğretmenlerimizin görüş ve önerilerinin ele alındığı toplantıda, eğitim kalitesini artırmak için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

"Sınıfım Kayseri" Projesi ile Selçuklu Uygarlığı Müzesi'nde Nuh Mehmet Baldöktü öğrencileriyle buluştu. Proje ile öğrencilere yerel kültürleri keşfetme fırsatı sunarak öğrenmeyi daha etkili ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

Okul Güvenliği Toplantısı Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar Başkanlığında Aydınlıkevler Anadolu Lisesi'nde Gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Aydınlıkevler Anadolu Lisesi öğretmenleri ile buluştu. Toplantıda eğitimdeki gelişmeler ve okulun başarıları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

"Sınıfım Kayseri" projesi kapsamında düzenlenen etkinlik sonrasında öğrencileri Kayseri Öğretmenevi’nde ağırladı. İl Müdürü Karaköse, öğrencilerle eğitim süreçleri hakkında sohbet etti.

Bu hafta eğitimde yapılan faaliyetler

Öğrencilerin akran ilişkilerini geliştirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akpınar başkanlığında Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman katılımıylarıyla toplantı gerçekleştirildi.