Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?

Yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki görevi Ankara'da devraldı. Peki Özhaseki'yi bu günde yalnız bırakmayan isimler kimlerdi? Ankara'ya kimler çıkarma yaptı? Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezinde hazırladığımız Kayseri haber bülteninde...

Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Murat Kurum'un yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Mehmet Özhaseki görevi devraldı. 
Devir teslim töreninin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Özhaseki ise geçmişteki bakanlık görevinden elinden geleni yapmanın huzuru içinde ayrıldığını kaydetti. Özhaseki, “Kurum’a bundan sonraki özel ve siyasi hayatında başarılar dileyerek, “Yaşı genç, bizim işimiz belli olmaz. 5 sene sonra ben yine teslim edebilirim” ifadesini kullandı.
“KAYSERİ’NİN GURURU”
Diğer yandan Özhaseki’yi devir teslim töreninde yalnız bırakmayan Kayserili isimler de dikkat çekti. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çoğuroğlu bu isimlerden biri oldu. Çopuroğlu, devir teslim törenine katıldı ve şu mesajı paylaştı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’dan görevi devraldı. Kayseri’nin gururu Sayın Mehmet Özhaseki'yi hem şehrimizde hem de ülkemize daha nice güzel hizmetler sunacağını canı gönülden biliyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.
Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?
Yine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Özhaseki’yi yalnız bırakmadı. Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Değerli Hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki’nin devir teslim törenine katıldık.  Devir teslim töreninde görevini devreden Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ülkemize ve şehrimize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını devralan şehrimizin gururu Sayın Mehmet Özhaseki’ye yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?
PEKİ KAYSERİ’DEN BAŞKA KİMLER DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI?
İlçe Belediye Başkanlarının yanı sıra eski Milletvekili İsmail Tamer de yine objektife takılan isimler arasında yer aldı. 
Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?AK Parti’de Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, 24 Mayıs 2016-10 Temmuz 2018 tarihleri arasında da Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapmıştı.
Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?
Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?

Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?Bu fotoğraftaki Kayserilileri bulabilecek misiniz?