'Bu ayıp da ancak TFF'ye yakışırdı'

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde gerçekleşen Trabzonspor - Kayserispor maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonundan engelli vatandaşa büyük ayıp. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Bu ayıp da ancak TFF'ye yakışırdı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde gerçekleşen Trabzonspor - Kayserispor maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonundan engelli vatandaşa büyük ayıp. Trendyol Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Kayserispor deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maç öncesi yaşanan bir olay ise büyük tepki topladı. Engelli bir vatandaşın takım ile birlikte sahaya çıkıp seramoniye katılmak istemesi Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmesine rağmen TFF, "Tekerlekli sandalye saha zeminini bozar" cevabıyla talebi reddetti.

Engelli vatandaş Emre Vural yaşanan olay üzerine TFF'ye olan tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gösterdi. Vural açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu ayıp da ancak TFF'ye yakışırdı! Konuya girmeden, Trabzonspor yönetimine teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez maç önü yaşadım ve benim için unutulmaz dakikalardı... 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Trabzonspor yönetimi beni takımla birlikte sahaya çıkarmak istedi. 'Tekerlekli sandalye saha zeminini bozar' cevabıyla, bu istek TFF tarafından reddedildi. Ama aynı TFF patates tarlası gibi sahalarda hali hazırda maç oynatmaya devam ediyor. Bu organizasyon saha zemininde olmayınca Trabzonspor yönetimi programı saha kenarında yapmak istedi. Fakat TFF bunu da ret etti. Henüz saha kenarında neden yapılamadığına dair elimize gelen bir bilgi yok çünkü TFF de neden ret ettiğini bilmiyor. Kulübün tüm ısrarlarına rağmen ne saha içinde ne de saha kenarında bu güzel organizasyon gerçekleşemedi. Engelliler gününde, engellileri engellemek ancak TFF gibi bir kuruma yakışırdı. Trabzonspor yöntemi yine de kendi inisiyatifini kullanıp, programı soyunma odası koridorunda gerçekleştirdi."

'Bu ayıp da ancak TFF'ye yakışırdı'