Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!

Erciyes Anadolu Holding, hazineye devri kararlaştırılan Bellona, Boyçelik, Form Sünger ve HES Hacılar Elektrik Anonimin de aralarında yer aldığı şirketlerinin hazineye devredildiğini ve 17 Mart 2023 tarihinden itibaren tescil işleminin yapıldığını resmen Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan etti.

Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 12 Temmuz 2018 tarihinde FETÖ davası zanlıları Memduh Boydak, Hacı Boydak, Şükrü Boydak, Mustafa Boydak, İlyas Boydak, Bekir Boydak ve Erol Boydak ile yeğenleri Murat Bozdağ’a verilen hapis cezalarını onamasının ardından aynı  zamanda  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen 35 şirketin hisselerinin de müsadere edilerek hazineye devredilmesine karar vermişti. 
KARAR TİCARET SİCİLİ GAZETESİNDE ÇIKTI
Erciyes Anadolu Holding, hazineye devri kararlaştırılan Bellona, Boyçelik, Form Sünger ve HES Hacılar Elektrik Anonimin de aralarında yer aldığı şirketlerinin  hazineye devredildiğini ve 17 Mart 2023 tarihinden itibaren tescil işleminin yapıldığını resmen Ticaret Sicili Gazetesi’nde ilan etti.   
Buna göre, Erciyes Anadolu Holdingin, Boydak Ailesine ait yaklaşık yüzde 60 civarındaki hisse ile Budak Ailesine ait yüzde 6, Konuk Ailesine ait yüzde 8 oranındaki hisselerin de hazineye devri için sürecin başladığı belirtildi. 
Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!Boydaklar'ın hissesinin Erciyes Anadolu Holding'e geçtiği ilan edildi!