Boydak Holding'te promosyon sözü!

Boydak Holding'te promosyon sözü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boydak Holding bünyesinde çalışan personele yönelik olarak moral ve motivasyon amacıyla yaz şenliği yapıldı.  Şenlikte ünlü sanatçı Funda Arar sahne aldı. Holding CEO’su Ertunç Laçinel, çalışanlara seslenerek, “ Birlik beraberlik içinde zor günleri atlattık” dedi. Diğer yandan Laçinel, 38 Kent TV ve Kayseri Olay’ın gündeme getirdiği çalışanların promosyon talebi ile ilgili olarak da söz verdi.

Boydak Holding, bünyesinde çalışan personele moral ve motivasyon amacıyla Kadir Has Kongre Merkezi’nde yaz sonu şenliği düzenledi.

Etkinliğe holding yönetimi ile çalışanlar ve aileleri katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte amatör gruplarda sahne aldı. Aynı zamanda çalışanlar arasında yapılan çekilişle de katılımcılara bazı hediyeler verildi.

Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel, yaz şenliğinde çalışanlara seslenerek, “Tabi zor günler geçirdik, geçirmedik değil, ama bu zor günlerde çok üstümüzü gelenlerde oldu. Bugün satılacak, başka gün satıldı satılacak dediler. Aslında bu kadar da saldırıya maruz kalmış iken  hep  birlik, dirlik içinde Allah’ın izniyle bu zorluğu atlattık. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası görevlendirildim  ve sizlerle birlik beraberlik içinde zor günleri atlattık . Grup şirketlerimizle birlikte yüzde 48 büyüme elde ettik” dedi.

“PROMOSYONLARINIZ EKİM AYINDA YATACAK”

Diğer yandan Laçinel, 38 Kent TV ve Kayseri Olay’ın  bir süre önce gündeme getirdiği çalışanların promosyon talebi ve konuyla ilgili şikayetleri ile ilgili olarak da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Laçinel, “Promosyonlarınız  Ekim ayında dağıtılacak. Her biriniz yaklaşık 825 TL alacaksınız” diye konuştu. Laçinel, “Bir promosyon konumuz vardı. Arkadaşlar ile bir araya geldik, özelikle sağlık ihtiyaçlarınızı sağlık ile koşullarını düzeltmek için ne yapabiliriz diye. Artık her birinizin tamamlayıcı sağlık sigortanız var. Bu tamamlayıcı sağlık sigortası ile tüm anlaşmalı  olan özel hastanelerde istediğiniz gibi muayene olabileceksiniz. Yaklaşık 10 TL üzerinde promosyonlarınız önümüzdeki günlerde dağıtılacak. Her biriniz yaklaşık 825 TL gibi bir prim kazanacaksınız. An itibari ile inşallah Ekim ayının  en geç ilk haftası hesaplarınıza geçecek.  Sosyal yardımlar ile çevre ve diğer konularla alakalı çalışmalarımız da var. Önümüzdeki günlerde Kayseri’deki çocuklar, evsiz kadınlar ve ihtiyaç sahibi olanlara da yardımlar yapacağız” Yapılan konuşmaların ardından bu kez de ünlü sanatçı Funda Arar sahne aldı. Ünlü sanatçı seslendirdiği şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Boydak çalışanları, aileleri ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerinde eğlendi.

Haber: Cafer ZENGİN