Boydak Holding'e yeni yönetici

Boydak Holding'e yeni yönetici
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilen Boydak Holding’de yönetim kurulu üye değişimi sürüyor. Boydak holdingde, yönetim kurulu üyesi olarak İhsan Şafak Balta atandı.

Kayseri’de kurulu çeşitli markaların içinde bulunduğu Boydak Holding'e, FETÖ soruşturması kapsamında, 2016 yılının Ağustos ayında 5 kişilik kayyum heyeti atandı. Holding, daha sonra Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla TMSF'ye devredildi. Fon tarafından yönetilen holdingin yönetim kurulundaki değişim de sürüyor. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından, daha önce Holdingin resmi internet sitesinde; Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Enis Güçlü Şirin, Yönetim Kurulu Üyesi-CEO Alpaslan Baki Ertekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Emin Sarıoğlu'nun ardından Yönetim Kurulu Üyesi olarak İhsan Şafak Balta’nın görevlendirilmesi dikkat çekti.

Diğer yandan üst Yönetim’de ise Erdal Teker, İbrahim Öngün, Murat Aksu, Ergün Tarkan Çakır, Fadıl Bülent Gültekin bulunuyor.