Borsadaki Kayserili şirketten Felahiye'ye GES yatırımı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan RAİNBOW Polikarbonat Sanayi Tic. A.Ş. den yenilenebilir enerji yatırımıyla alakalı bilgilendirme KAP'ı paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Borsadaki Kayserili şirketten Felahiye'ye GES yatırımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2021 yılının Aralık ayında Borsa’ya açılmış olan ve Ana Pazar’da “RNPOL” koduyla işlem yapan Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine GES yatırımı yapmayı planlamış fakat yaşanılan depremler sonrasında trafo merkezinde meydana gelen göçükten dolayı yapılması planlanan süreç uzamıştı. Bu yüzden süreci hızlandırmak için Kayseri’nin Felahiye ilçesine GES yatırımı yapma talebi Kayseri ve Civarı Elektrik Tüketim Türk A.Ş. tarafından olumlu sonuçlanmıştır.

RAİNBOW Polikarbonat  Sanayi Tic. A.Ş.’nin,  KAP’a bu konuda yapmış olduğu açıklama şu şekildedir: Kayseri ili Yeşilhisar ilçesi Güzelöz Mahallesi’nde yapımı planlanan tarla GES yatırım sürecimiz,  Kayseri ilinde yaşanan depremlerden etkilenen Yeşilhisar trafo merkezinde meydana gelen çökmeden dolayı süreç uzaması oluştu. Şirketimiz bu süreci hızlandırmak için Kayseri ili Felahiye ilçesi Kuruhüyük Mahallesi’nde 106 Ada 72 Parsel üzerinde 1600 kwe gücünde tesis yapımı için yapmış olduğu bağlantı görüşü ve çağrı mektubu talebi Kayseri ve Civarı Elektrik Tüketim Türk A.Ş. tarafından olumlu sonuçlanmıştır. 
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.