Borsa haftayı rekorlarla tamamladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirerek rekor puan ile haftayı kapattı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Borsa haftayı rekorlarla tamamladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili Borsa yatırımcılarının merak ile takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinde tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı geldi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinde haftanın son işlem günü cuma gününü yüzde 0,75 artışla 6.187,09 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirdi ve gördüğü en yüksek seviye rekorunu 6.223,26 puana taşıdı. Holding endeksi yüzde 0,52 değer kazanırken, Bankacılık endeksi yüzde 0,35 değer kaybetti. Sektör endekleri arasında en çok kazandıran menkul kıymet, yatırım ortaklığı, en çok gerileyen ise spor oldu.

Öte yandan Borsa İstanbul Haziran ayında en çok kazandıran yatırım aracı olmuştu. Borsa İstanbul'un yükseliş trendinin haftaya da devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.