Borsa'da yatırım süresinin önemini Kayserili Finans Profesörü açıkladı

Kayserili Finans Profesörü Derviş Boztosun, birikimlerini Borsa'da değerlendiren vatandaşlara yatırımlarının süresiyle ilgili önemli tavsiyede bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Borsa'da yatırım süresinin önemini Kayserili Finans Profesörü açıkladı

Kayserili Finans Profesörü Derviş Boztosun, Borsa yatırımcılarına ders niteliğinde uyarıda bulundu. Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Finans Yönetimi Akademisyeni Prof. Dr. Derviş Boztosun yatırımlarını Borsa’da değerlendiren vatandaşlara Borsa’yı kısa vadede değil de orta ve uzun vadede değerlendirmeleri konusunda uyardı.

Borsa’yı kısa vadede düşünenlerin çay çorba parası kazanabileceklerinin altını çizen Profesör Derviş Boztosun 6 Mart 2024 tarihli konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Borsayı kısa vadeli düşünmeyin: Günlük kısa işlemlerde çay, çorba paranız çıkar, orta vadede ev, araba paranız çıkar, uzun vade de ise arsa, tarla yatırımı yapıyor gibi düşünün, uzun vadede diğer yatırım araçlarından fazla getiri sağlar. Derslerimde verdiğim örneklerden biri...”