Borsa'da işlem gören Kayseri firmasından KAP'a bildirim

18 Mayıs'ta Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayan Kayseri Şeker Fabrikası KAP'a marka tescil bildiriminde bulundu. Peki Kayseri Şeker Fabrikası hangi markayı kaç yıllığına tescil ettirdi? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Borsa'da işlem gören Kayseri firmasından KAP'a bildirim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası Borsa İstanbul’da 10 -12 Mayıs’ta talep toplayıp 18 Mayıs’ta Yıldız Pazarda işleme başlamıştı. Kayseri Şeker Fabrikası, Türk Patent ve Marka Kurumu’na “Kayseri Şeker Bakliyat” isminin tescil başvurusunda bulunmuştu. “Kayseri Şeker Bakliyat” isminin tescili 10 yıllığına Kayseri Şeker Fabrikası adına tescil edildiğini KAP’a verdiği bilgi ile duyurdu.

Şirketten Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirim ise şu şekilde; “Şirketimizin Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde 03.01.2023 tarihinde tescilini talep etmiş olduğu "KAYSERİ ŞEKER BAKLİYAT" ibareli marka, 03.01.2023 tarihinden itibaren 10 yıl süre ile korunmak üzere tescil edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyrulur.”
Öte yandan 66 yıllık köklü geçmişe sahip Kayseri Şeker Fabrikası Borsa’da 10, 11, 12, Mayıs tarihlerinde talep toplamış 18 Mayıs da ilk işlemlerine başlamıştı. Toplam arz büyüklüğü 1 milyar 724 milyon 620 bin TL olan Kayseri Şeker Fabrikası 16,27’TL’den halka arz edilmişti. Kayseri Şeker Fabrikası borsada “KAYSE” koduyla Yıldız Pazar'da işlem görmektedir.