Kayserili iş adamı Bodrum'dan otel alacak! İşte lüks otelin fiyatı

Kayserili iş adamının şirketi, Muğla'nın Bodrum İlçesindeki Çağdaş Bodrum İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan otel ve arsasını almaya karar verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili iş adamı Bodrum'dan otel alacak! İşte lüks otelin fiyatı

Kayserili iş adamı Süleyman Çetinsaya’nın Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem gören şirketi Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Muğla’nın Bodrum ilçesinde otel ve arsası (maddi duran varlık) alımı yapacağını açıkladı.

Bodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatı

Şirket, Muğla’nın Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesi, 186 ada 1 parselde bulunan 27 blok 2 katlı betonarme tatil ve dinlenme evi, 1 blok 4 katlı betonarme otel ve arsasını 580.000.000 TL bedel üzerinden değerleme raporunda bahsi geçen ipoteklerin fekki sonrasında satın alınmasına ve bedelin peşin olarak ödenmesine karar verildiğini açıkladı. 

Bodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatıBodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatıŞirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde; “Yönetim Kurulumuzun 16.01.2024 tarihinde yapılan toplantısında; Çağdaş Bodrum İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin 16.01.2024 tarihli Değerleme Raporu ile KDV hariç toplam piyasa değeri 665.000.000 TL olarak takdir edilen Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi  186 ada, 1 nolu parsel üzerinde kayıtlı bulunan Swissôtel Resort Bodrum Beach, Şirketimizin mevcut yatırım stratejisi kapsamında portföy yapımızı güçlendirmek ve çeşitlendirmek amacıyla 580.000.000 TL bedel üzerinden değerleme raporunda bahsi geçen ipoteklerin fekki sonrasında satın alınmasına ve bedelin peşin olarak ödenmesine karar verilmiştir.
Tapu işlemlerinin tamamlanmasını müteakip kamuya duyuru yapılacaktır. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Bodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatı

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

Bodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatıBodrum'dan otel alacaklar! İşte lüks otelin fiyatı