'Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak'

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan ile Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız ilçede ziyaretlerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçim çalışmaları tüm hızla devam ederken Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, İl Başkanı Nuri Ürkündaş ile Sarıoğlan’a gitti.

'Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak'

Burada Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yılmaz ile bir araya gelen Arıkan vatandaşlarla buluştu. Ardından açıklamalarda bulunan Arıkan, “Sarıoğlanlı hemşehrilerimizle buluştuk. Bizleri gördükçe gözlerinde umut ve yüzlerinde gülümseme beliren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Onlar durumun farkındalar. Yaşadıkları zorlukları ve yapılmayan işleri onlar biliyorlar. Biz geleceğiz, anlayış değişecek. Biz geleceğiz, vatandaşın sorunları çözülecek. Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak. Fatma Yıldız başkanımızla birlikte güzel bir ivme yakaladık. Bu yolun sonu da başkanlığa çıkacak.” şeklinde konuştu.

'Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak'

SP Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız ise ilçedeki sorunların büyük olmasına rağmen milli görüş belediyeciliği ile altından kalkacaklarını belirtti. Yıldız, “Sarıoğlan gelişmemeye mahkum edilmiş. Çamur belediyeciliği anlayışı hakim olmuş ve biz bu oyunu bozacağız. Sarıoğlanlı olmaktan hep gurur duydum ama insanların Sarıoğlan’ı gelişmemişliği ile bilmesinden de üzüldüm. İlçemizde ne bir meydan ne bir kafe ne bir sosyal alan var. Halk çamurlu yollardan bıkmış durumda. Ekonomik sorunlarla başa çıkamıyor. Biz geleceğiz ve ilk günden itibaren Sarıoğlan projeleri ile anılacak.” ifadelerini kullandı.
 

'Biz geleceğiz, Sarıoğlan kalkınacak'