Birlikten kuvvet doğdu! Bakın ne üretmeye başladılar

Güçlerini birleştirerek bahçe mobilyası üreten kadın kooperatifleri için Vali Gökmen Çiçek, 'Onlar ne yaptıklarını ve ne istediklerini çok iyi biliyorlar' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Birlikten kuvvet doğdu! Bakın ne üretmeye başladılar

Kayseri Valiliği öncülüğünde faaliyete geçirilen Kayseri ve ilçelerdeki kadın kooperatifleri, başarı hikayelerine bir yenisini daha ekledi. Güçlerini birleştirerek bahçe mobilyası üreten kadın kooperatifleri için Vali Gökmen Çiçek, "Onlar ne yaptıklarını ve ne istediklerini çok iyi biliyorlar" dedi.

Birlikten kuvvet doğdu! Bakın ne üretmeye başladılar

İncesu Kervansaray Han Kadın Kooperatifi ve İncesu Kadın Kooperatifi, bir araya gelerek bahçeleri renklendiren, mekanları güzelleştiren, konforu ve estetiği bir arada sunan bahçe mobilyaları üretimine başladılar.

Vali Gökmen Çiçek şu açıklamada bulundu: “Valiliğimiz himayelerinde kurulan Kadın Kooperatiflerimiz başarı hikayeleri yazmaya devam ediyorlar… İncesu Kervansaray Han Kadın Kooperatifi ve İncesu Kadın Kooperatifi güçlerini birleştirerek birbirinden güzel, dekoratif ve konforlu bahçe mobilyaları üretimine başladılar. Onlar ne yaptıklarını ve ne istediklerini çok iyi biliyorlar. Emekle üretip alın teriyle kazanan kadınlar sohbetleriyle işin keyfini çıkarmayı da ihmal etmiyorlar” dedi.