Bir TIR dolusu Kayseri'ye geldi

Kayseri'nin önde gelen hayırsever iş insanlarından Ali Kaynar ve kardeşi Bekir Kaynar, Bardakçı Vakfı olarak Hollanda'dan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlar için akülü tekerlekli sandalyeleri getirdi. Detaylar Kayseri Haberinde...

Bir TIR dolusu Kayseri'ye geldi

Kayserili iş insanı Ali Kaynar’ın Başkanlığını yaptığı Bardakçı Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor.

İki dönem Kayserispor’da da yöneticilik yapan Kaynar, Hollanda’dan ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye getirdi. Bardakçı Vakfı’ndan yapılan açıklamada, ‘Engelli vatandaşlarımız için Ali Kaynar ve Bekir Kaynar tarafından Hollanda’dan alınan akülü tekerlekli sandalyeler dağıtılmak üzere Kayseri’ye getirilmiştir. Hollanda da bürokratik işlemlerimize yardımcı olan Osman Baş kardeşimize teşekkür ederiz’ ifadeleri kullanıldı.

Bir TIR dolusu Kayseri'ye geldi

Kaynar, konuyla ilgili olarak, Kayseri Valiliği, Niğde Valiliği ve Bünyan Belediyesi’ne toplamda 80 adet engelli ihtiyaç sahipleri için akülü tekerlekli sandalye getirdiklerini söyledi.

Bir TIR dolusu Kayseri'ye geldi

Kaynar, pandemi döneminde Kayserispor’un iç saha maçlarının tamamında ihtiyacı sahibi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye vermişti.