Bir kişinin öldüğü olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Adana'da bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı ve güvenlik kamerasına yansıyan sokaktaki silahlı çatışmaya karıştığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı.

Bir kişinin öldüğü olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adana’da bir kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı ve güvenlik kamerasına yansıyan sokaktaki silahlı çatışmaya karıştığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı.

Olay, 29 Haziran’da Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Resul Aydemir (17), arkadaşı Fatih Tekin’in (18) kullandığı motosikletle husumetli olduğu M.E.’nin (29) yaşadığı sokağa gitti. Aydemir ile Tekin, sokakta akrabalarıyla sohbet eden M.E. ve yanındakilere tabancayla ateş açtı. M.E. ile arkadaşı A.A.’nın (30) da karşılık vermesiyle olay, silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada M.E. ile babası S.E. (49) ve A.A. ile karşı gruptan Aydemir ve Tekin yaralandı. O anlar sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Mahallelinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan yaralılardan Resul Aydemir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan M.E., babası S.E. ile arkadaşı A.A. ise tedavilerinin ardından gözaltına alınıp, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Yapılan çalışmada M.E. ile A.A.’nın, husumetlisi Resul Aydemir’e silahlı saldırı hazırlığında olduğu, evden ayrılacakları sırada ise sokakta karşılaşıp, çatıştıkları ortaya çıktı. M.E. ile A.A., husumetlilerinin silahla geldiklerini görüp, kendilerini korumak için ateş açtıklarını öne sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E. ile A.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüpheli S.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralılardan Fatih Tekin’in ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bir kişinin öldüğü olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bir kişinin öldüğü olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı