Bir kez daha o görüntüleri paylaşan Ersoy: Pınarbaşı'da seçimi kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Halk Partisi (MHP) arasındaki seçimlerin kıyasıya geçtiği Pınarbaşı ile ilgili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan yeni açıklama. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bir kez daha o görüntüleri paylaşan Ersoy: Pınarbaşı'da seçimi kazanacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçim günü adliye koridorlarında başlayan tartışmalar sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Halk Partisi (MHP) tarafından açıklamalar peş peşe geliyor. Seçim iptaline ilişkin başvurular İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmiş ve yeni seçim tarihi 2 Haziran olarak belirtilmişti. Duruma tepki gösteren CHP’liler konuyu İl Seçim Kurulu’na taşındı fakat İl Seçim Kurulu da itirazı reddetti. CHP ise konuyu Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulunacağını açıkladı. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Pınarbaşı açıklamalarını sürdürüyor. Milletvekili Ersoy, sosyal medyadan daha önce de paylaştığı ve Pınarbaşı ilçesinde çekildiğini iddia ettiği görüntüleri yeniden paylaştı. Ersoy, yaptığı açıklamayla ortada bir hırsızlık olduğunu, bin 100 oyla önde oldukları seçimi iftiralarla kaybetmeyeceklerini söyledi. 

Ersoy, “Ortada bir hırsızlık, haksızlık ve usulsüzlükler zinciri var ise işte her şey videolarda ve tutanaklarda CHP’nin yaptığı ortadadır. 1100 oy önde olduğumuz seçimleri yalan beyan ve iftiralarınız ile masada alma gayretiniz beyhudedir. Hukuk bizim için her şeyden üstündür ve verilen kararlara herkesin saygı duymasını bekliyoruz. Sevdamız Pınarbaşı..!” dedi.