Bir anda Türkiye'nin en ünlü ismi oldu

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinden Menekşe Şahin, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 30 bin TL kazandı ve Türkiye'nin en çok konuşulan ismi oldu. AK Parti Kadın Kolları da Şahin'i ziyaret ederek, tebrik etti. Samimiyeti ve cesaretiyle Türkiye'nin en çok konuşulan ismi olan Menekşe Şahin, herkesi kendine hayran bıraktı.

Bir anda Türkiye'nin en ünlü ismi oldu

Kayseri’nin Gururu Menekşe Şahin: 'Kim Milyoner Olmak İster' Yarışmasıyla ünlendi. Türkiye’nin Gündemine oturan Şahin'e ziyaretçi akını.

Kenan İmirzalıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılarak hem Yahyalının hem de Kayseri’nin gururu olan Menekşe Şahin, samimiyeti ve enerjisiyle milyonların sevgisini kazandı. Yarışmada gösterdiği cesaret ve başarıyla 30 bin TL kazanan Şahin, Yahyalı ilçesinin tanıtımında büyük rol oynadı.

Bir anda Türkiye'nin en ünlü ismi oldu

AK Parti Kadın Kolları’ndan tebrik ziyareti gerçekleşti

Menekşe Şahin’in başarısı, AK Parti Kadın Kolları tarafından da takdir edildi. Yahyalı ilçesinde düzenlenen ziyarette AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Menekşe Şahin’i tebrik ederek, "Yahyalı ilçemizde son durağımız, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Menekşe teyzemizdi. Enerjisi ve coşkusu ile kendisine hayran kaldığımız Menekşe teyzemizi göstermiş olduğu cesaretten dolayı tebrik ediyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Bir anda Türkiye'nin en ünlü ismi oldu

Türkiye Menekşe Şahin’i çok sevdi

Menekşe Şahin, yarışmadaki performansıyla sadece 30 bin TL para ödülü kazanmakla kalmadı, aynı zamanda Yahyalı ilçesinin tanıtımına da büyük katkı sağladı. Şelaleler diyarı Yanyalı'nın gururu olan Şahin’in yarışmada sergilediği özgüven ve samimiyet, izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Yarışma sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından tebrik mesajları yağdı. Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.