Bilal Erdoğan Kayseri'de taziyeye katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek şehit polis memuru Murat Akpınar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Bilal Erdoğan Kayseri'de taziyeye katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek şehit polis memuru Murat Akpınar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan ile birlikte kahraman polis memurumuz Murat Akpınar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da telefonla babasına başsağlığı dileyerek üzüntülerini ilettiği şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim."

Olay

Sanayi Mahallesi’nde 13 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen olayda; Serdarlı Sokak’ta bir kıraathaneye yaşanan kavgaya müdahale eden polis ekiplerine makineli tüfekle ateş açılması sonucu Polis Memuru Murat Akpınar, göğsünden yaralanmıştı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Murat Akpınar, 34 gün süren yaşam mücadelesinin ardından şehit oldu.

Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve ailesine de başsağlığı dileriz.