Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!

Kayserispor'un parlayan yıldızı Bilal Bayazit, için Galatasaray ve Trabzonspor teklif yapmaya hazırlanırken, Manchester United FC'nın da takipte olduğu ileri sürüldü. Süper Lig'de en çok gol kurtaran kaleci unvanını elinde bulunduran Bilal Bayazit, Fenerbahçe maçında da 12 net kurtarış yapmıştı. Başkan Ali Çamlı'nın Bilal Bayazit için neler söylemişti. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un yıldız futbolcusu Bilal Bayazit’ın yıldızı parlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl büyük tecrübe edinen Kayserili eldiven, sezonun şu ana kadar ki bölümünde gösterdiği performansla A Milli takıma sinyal çakarken, transferin de gözdesi oldu. Galatasaray ve Trabzonspor’un da radarında olan genç file bekçisi, Süper Lig’de en çok gol kurtaran kaleci ünvanını sürdürüyor.

Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!

Fenerbahçe maçında 12 net kurtarış yapmıştı

Son oynanan Fenerbahçe maçında 12 net kurtarış yaparak dikkatleri üzerine çeken Bayazit, kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor. Futbola 2008 yılında Zeeburgia Altyapısında başlayan oradan Ajax Altyapına transfer olan Bilal, Hollanda’nın Vitesse takımından 2021 yılında Kayserispor’a transfer olmuştu. Sarı-Kırmızılı takıma 100 Bin Euro’ya transfer olan Bilal Bayazit’a yurtdışından da teklif yağıyor. Geçtiğimiz ay Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, ‘Bilal Bayazıt = Minimum 7 Milyon Euro’ açıklamasıyla dikkat çekmişti. Basın Sözcüsü Samet Koç da, 25’lik yıldız için her platformda A Milli takımı hak ettiğini dile getiriyor.

Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!

Manchester United FC'nın da takipte olduğu ileri sürüldü

Manchester United FC’nın da yakın takibe aldığı ileri sürülen Bilal, şu an için tek düşüncesinin Kayserispor’un başarısı olduğunu belirterek, Konyaspor maçına odaklandıklarını aktardı. Takımın 41 puan toplamasında büyük efor sarf ederek, yıldızı parlayan Bilal Bayazit’a Kayserispor’un gelecek tekliflere 10 Milyon Euro bedel biçtiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!

Başkan Ali Çamlı, Bilal Bayazit için neler söylemişti?

Geçtiğimiz sezon Kayserispor ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Bilal Bayazit için Başkan Ali Çamlı da, Pendikspor maçı sonrasında ‘Genç ve başarılı kaleciyi herkes izleyebilir, takibe alabilir, fakat bizim kesinlikle Bilal'i satma gibi bir düşüncemiz bulunmuyor. Önümüzdeki sezonki planlarımızda Bilal Bayazıt kesinlikle var. Bilal’i asla Satmayı düşünmüyoruz’ ifadelerini kullanmıştı.

Bilal Bayazit'e paha biçilmiyor! Dünya devi de takipte!

Samet Koç da Vincenzo Montella'ya Bilal vurgusu yapmıştı

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Bilal Bayazit, gündemden düşmüyor. Basın Sözcüsü Samet Koç da, A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya Bilal Bayazit vurgusu yaparak, 'Böyle istatistik ancak Milli Takım kalecisinde olur. Vincenzo Montella.
Sizde bu fikrimi doğru buluyor musunuz hocam?' diyerek farkındalık oluşturmuştu.