Beşiktaş ve Trabzonspor Onur Bulut için yarışa girdi

Kayserispor'un başarılı sağ beki Onur Bulut için rekabet kızıştı.

Beşiktaş ve Trabzonspor Onur Bulut için yarışa girdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig takımlarından Trabzonspor ile Beşiktaş, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için, adeta yarışa girdi. Milli formayı giydikten sonra yıldızı daha da parlayan Onur Bulut için bu iki takım Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. 
Yönetim de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, sözleşmeyi uzatmak için girişimlerini hızlandırırken, yıldız futbolcu da Kayserispor’u sevdiğini ve önceliğin Kayseri olduğunu yakın çevresine söyledi. Şu an için Kayserispor’un başarısından başka bir şey düşünmediğini dile getiren Bulut, A Milli takımın Çekya ile oynadığı maç sonrasında Almanya’ya döndü.
Trabzonspor ve Beşiktaş’ın yanı sıra Bundesliga ekiplerinden Augsburg ve Serie A ekibi Udinese da Onur Bulut’u kadrosuna katmak için yoğun mesai uyguluyor. 
Geçtiğimiz sezon 1 gol, 8 asistle Süper Lig’in en başarılı sağ beki olarak dikkat çeken 28 yaşındaki Onur Bulut, bu sezon da Sarı-Kırmızılı forma ile 14 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergileyerek, çıkışını sürdürdü.