Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor

Mondihome Kayserispor, Beşiktaş ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşılaşacağı müsabakanın biletleri, yarın saat 11.00'de Passolig tarafından satışa sunulacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun 25. haftasında, 12 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Beşiktaş ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşılaşacak. Bu müsabakanın biletleri, yarın saat 11.00'de Passolig tarafından satışa sunulacak.

Kayseri il Güvenlik Kurulu kararı gereği, son 24 saat içinde tüm ev sahibi ve misafir takım biletleri ile 2023/2024 sezonu Kayserispor kombineleri transfere kapatılacaktır.

Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor

Aynı şekilde, Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı uyarınca, son 90 gün içinde Beşiktaş logolu Passolig kartını iptal eden kişiler ev sahibi tribünlerden bilet veya transfer alamayacaklardır.

Ev sahibi takım biletleri, Beşiktaş logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alınabilecektir. Beşiktaş logolu kart sahipleri sadece misafir takım tribününden bilet satın alabileceklerdir.

Misafir tribün biletleri daha sonra satışa sunulacaktır.

Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor