Besiciler, Yücel'e dert yandı: Söz verdiler, ama tutmadılar

Besiciler, Yücel'e dert yandı: Söz verdiler, ama tutmadılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nin İYİ Partili Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kurban bayramı öncesinde Erkilet bölgesinde kurulan kurban pazarındaki esnafı ziyaret etti. Burada besicilerle bir araya gelen Yücel, sorunları yerinde dinledi. Yücel, ayrıca Buğdaylı Mahallesinde de çocukların taleplerini Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a iletti.

"PAZAR YERİ TOZLU, TUVALETLER YETERSİZ, KİRALAR PAHALI"

İYİ Partili Kazım Yücel, vatandaşların sıkıntılarını gündeme taşımaya devam ediyor.  Yücel bu kez de Erkilet Bülbülpınarı mevkiinde kurulan kurban pazarını ziyaret etti ve dert dinledi. Pazarda kurbanlık hayvan satan besicilerle bir araya gelen Kazım Yücel, sorunları dinledi. Pazarda yer kiralayan besiciler, pazar yerinin tozlu olasından, tuvaletlerin yetersiz olmasından ve pazar yerinin kira ücretinden dert yandılar. Kurban satıcıları belediyenin asfalt sözünü vermesine rağmen kendilerini ve hayvanlarını toz içinde bıraktığından dert yandı. Besiciler, kendilerini dinlemeye gelen Yücel’e de ayrıca teşekkür etti. Besicileri dinleyen Kazım Yücel de hayvancılığa sahip çıkılması gerektiğini belirterek her platformda vatandaşı ve esnafı dinlediğini söyledi. Sahada elde ettiği sorunları ilgili yerlere aktardığını belirten Yücel, besicilerin pazarla ilgili sorunlarında da haklı olduklarını vurguladı.

KURBAN ALIMINA ARACILIK ETTİ

Yücel, daha sonrasına kurban almaya gelen bir vatandaş ile kurban satıcısının pazarlığına ortak oldu. Kurban pazarlığında aracılık eden Yücel'in girişimleriyle taraflar anlaştı.  Yücel ayrıca kurban pazarında yer alan besicilere baklava da ikram etti

BUĞDAYLI’DA SORUNLARI DİNLEDİ

İYİ Partili Kazım Yücel, Kurban pazarı ziyareti sonrasında Buğdaylı Mahallesine geçti. Yücel, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet edip, burada da sorunlarını dinledi.  Buğdaylı sakinleri, ''Bizleri sadece seçim zamanı siyasiler oy istemek üzere ziyaret eder ve vaatlerde bulunurlar. Seçim yok iken sizin gelip bizleri dinlemesi bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı. 

BUĞDAYLI’YA SAHA İSTEDİ

Yücel, Buğdaylı Mahallesinde faaliyet gösteren bir berberde tıraş olmaya gelen çocukları görünce onlarla sohbet etti. Çocuklar, Yücel'e mahallelerinde oyun alanları ve spor yapacakları alanlarının bulunmadığını iletti. Çocukların taleplerini dinleyen Yücel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a da bu mahalleye saha ve diğer spor aktivitelerin yapılacağı tesis yaptırması çağrısında bulundu.