Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!

Kayseri'de araç sahiplerini yakından ilgilendiren indirim haberi geldi. Akaryakıt ürünlerinden benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim yapılacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!

Kayseri'de araç sahiplerini yakından ilgilendiren indirim haberi geldi. Akaryakıt ürünlerinden benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim yapılacak.

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!

Dolar ve brent petrolde yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre bu geceden itibaren geçerli olacak üzere LPG fiyatlarına 1.08 TL indirim gelecek. Diğer yandan 7 Haziran Cuma günü gecesinden geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubu akaryakıt ürünlerine ise 1.5 TL indirim yapılması bekleniyor.

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!

Benzin ve motorindeki indirim ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat tarafından haber merkezimize yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: "05.06.2024 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere otogaz grubu (LPG) litre fiyatlarına 1.08 TL, benzin ve motorin grubu akaryakıtların litre fiyatına ise 07.06.2024 Cuma gününden geçerli olmak üzere 1.5 TL indirim bekleniyor" dedi.

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim!

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol ise fiyatı 77.58 Dolar’dan işlem görüyor.