Benli, 1. TRSM Sergi Alanını Gezdi ve Müzik Dinletisine Katıldı

Benli, 1. TRSM Sergi Alanını Gezdi ve Müzik Dinletisine Katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve beraberindekiler, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Kocasinan Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Resim Sergisini gezerek ve müzik dinletisine katıldı.
Açılışı 12 Şubat’ta yapılan etkinliğe, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Uzm. Dr. İlkay Güler, Erciyes Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saliha Özsoy, Prof. Dr. Tayfun Turan, Kocasinan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bozyer, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimleri Uzm. Dr. Canan Kılıç, Uzm. Dr. Yasemin Şimşek, çok sayıda sağlık çalışanı ve kursiyer katıldı.
Benli burada yaptığı açıklamada, tamamı kursiyerler tarafından hazırlanmış olan resimlerden ve dinletiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugün burada Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerimizin yaptığı resim sergisindeyiz, Şizofreni, Bipolar ve Psikoz tanılı kursiyerlerimizin yaptığı bir birinden güzel tabloları izlerken onların nasıl ve ne kadar rehabilite ettiğimizi görüyoruz. Burada birbirinden değerli hocalar ve misafirlerimiz var birazdan yine Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerimiz kursiyerlerinden oluşan müzik dinletisine geçeceğiz Sorumlu hekimler, Yasemin Şimşek, Canan Kılıç ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sergide, uzun süredir kursiyerlerin çalıştığı tablolar sergilendi. 2 gün süren etkinliğin son günün de ise konferans salonunda, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan müzik dinletisi ile program son buldu.