Bengü'den muhteşem konser

Yatırımı NRW4A İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret A.Ş'ye ait olan, kiralama ve yönetimi SLS Gayrimenkul Danışmalık tarafından yürütülen Tuna Life Center Alışveriş Merkezi açılış etkinlikleri çerçevesinde sanatçı Bengü'yü sevenleriyle buluşturdu.

Bengü'den muhteşem konser
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yatırımı NRW4A İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret A.Ş’ye ait olan, kiralama ve yönetimi SLS Gayrimenkul Danışmalık tarafından yürütülen Tuna Life Center Alışveriş Merkezi açılış etkinlikleri çerçevesinde sanatçı Bengü’yü sevenleriyle buluşturdu.

Sanatçı Bengü en sevilen şarkılarını Kayseri ve çevre illerden gelen hayranları için Tuna Life Center Açık hava sahnesinde seslendirdi. Geçmişten günümüze seslendirdiği her şarkı sonrası hayranları tarafından uzun süre alkış aldı. 1 Ekim 2022 tarihinde hizmete açılan Tuna Life Center açık havada gerçekleşen konser organizasyonunda sanatçı Bengü, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Herkesin heyecanla beklediği Bengü konseriyle muhteşem bir başlangıç yapan Tuna Life Center Alışveriş Merkezi birbirinden özel kampanya ve etkinlikleri ile sizi özel hissettirmeye devam edecek.

Bengü'den muhteşem konser
Bengü'den muhteşem konser