Belediyeden dolandırıcı uyarısı!

Son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarına karşı Melikgazi Belediyesi vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Belediyeden dolandırıcı uyarısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi, son zamanlarda belediye adı kullanılarak yapılan sahte para toplama girişimlerine dikkat çekti. Özellikle telefon, mesaj ve internet üzerinden gerçekleştirilen bu dolandırıcılık yöntemi, birçok kişinin mağduriyet yaşamasına neden olduğunu belirtti.

Belediyeden vatandaşlara sms'li uyarı!

Son günlerde birçok vatandaşın, Melikgazi Belediyesi adı altında telefon veya mesaj yoluyla arandığı ve bağış talep edildiği yönünde şikayetler geldiği belirtildi. Bu sahte para toplama girişimleri, genellikle telefonla veya SMS yoluyla gerçekleştiriliyor. Dolandırıcılar, kendilerini belediye yetkilisi olarak tanıtarak, çeşitli hayır işleri veya yardım kampanyaları adı altında para talep ediyorlar.

Belediyeden vatandaşlara sms'li uyarı!

Vatandaşlardan gelen dolandırıcılık ihbarlarının artmasıyla birlikte belediye resmi açıklama yaparak, 'Melikgazi Belediyesi'nin ve belediye yöneticilerinin adını kullanarak para toplandığı yönünde gelen ihbarlar almaktayız. Lütfen bu tür yalanlara dolandırıcılara itibar etmeyiniz'. şeklinde vatandaşlara mesaj gönderdi. 

Belediyeden vatandaşlara sms'li uyarı!

Vatandaşları korumak ve bilgilendirmek amacıyla Melikgazi Belediyesi, SMS yoluyla bilgilendirme yapmak isteyen vatandaşların https://mgazi.li/2c1f02 linkini tıklayarak form doldurmalarını tavsiye etti.