Belediye müstakil konut inşa ettirecek

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi'nde ihaleyle 32 adet müstakil konut inşaatı yaptıracak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Belediye müstakil konut inşa ettirecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işini ihaleye sunuyor. Resmi Gazete’de bugünkü yayımlanan ilana göre; Melikgazi ilçesi, Altınoluk Mahallesi'nde yer alan 8980 ada 4 parselde gerçekleştirilecek olan "2. Grup 32 Adet Müstakil Konut Yapılması İşi", 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a (36. madde) hükümleri gereğince kapalı teklif usulüyle ihale edecek.

İhale, 13 Mart 2024 tarihinde Çarşamba günü saat 13:30'da Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Bu önemli ihale kapsamında, toplam muhammen bedel 88.172.247,34 TL olarak belirlenmiştir.

Belediye müstakil konut inşa ettirecek

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin belirli şartları sağlaması gerekmektedir. Bunlar arasında kanuni ikametgah, tebligat için adres beyanı, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi gibi belgeler bulunmaktadır.

İhale komisyonunun, en uygun teklifi tespit etme ve ihaleyi yapma yetkisi bulunmaktadır. İşin süresi, iş yerinin teslim tarihinden itibaren 24 ay olarak belirlenmiştir.
Resmi Gazete'de yer alan ilanın detayları için TIKLAYINIZ.