Belediye ilan açtı! Bakın ne alacak?

İncesu Belediyesi, zipline sistemi alımı için ihale ilanında bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Belediye ilan açtı! Bakın ne alacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu Belediyesi tarafından ilçede bulunan Marina Sosyal Tesis Alanına kurulacak olan zipline ile ilgili ihale duyurusunda bulundu. Zipline tek yön, çift hat ve hat uzunluğu minimum 460 metre olacak sistemle ilgili verilecek olan tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden yapılacağı belirtilirken, İncesu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihale için son teklif verme tarihi de 18 Ağustos saat 10.30 olarak kaydedildi.

İhaleye katılabilme şartları ise şöyle;
- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
-Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
- Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
- Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
- Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
- İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
- Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
- Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
- İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
- Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
- İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
- Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin %30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
- Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
- İstekliler ihale tarihinden daha önce imalatını bitirmiş oldukları minimum 1000metre zipline için standart gereği; TS EN EN 15567 – 1+A1 ve TS EN 15567-2 standartlarına uygun olduğunu gösterir Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı muayene raporunu ihale teklif dosyasında sunacaklardır.
- İstekliler ihale tarihinden daha önce imalatını bitirmiş oldukları zipline için standart gereği; EN 15567 – 1+A1 ve TS EN 15567-2 standartlarına uygun olduğunu gösterir Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı ürün standart sertifikasını ihale dosyasında sunacaklardır.
- Zipline sistemi için kullanılacak olan çap 12mm, 6*19 galvanizli çelik özlü çelik halatın TS EN 12385-4+A1 standardına uygun, kopma mukavemeti min.140kN olduğunu gösteren olumlu, Türkçe test raporu, ihale dosyasında idareye teslim edilecektir. Bu Rapor TS EN ISO/IEC 17065 veya TS EN ISO/IEC 17020 alanında, TS EN 15567-1+A1 standardında akredite edilmiş bir kuruluş tarafından düzenlenmiş olmalıdır.
- İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren Sanayi Sicil Belgesi ve üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Ayrıca yıllık en az 535.000kg macera parkı yapmış olması istenecektir.
- İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren Sanayi Sicil Belgesinde Üretim konusu olarak MACERA PARKLARI İMALATI İP PARKURLAR, TIRMANMA DUVARLARI, SALINCAK, SAPAN, ZİPLİNE, ÖRME KULE olması istenecektir.
- İstekli, ihaleye girdiği firmada tam zamanlı n az 1 (bir) inşaat mühendisi çalıştırıyor olmalıdır ve sigorta giriş belgesini sözleşme sırasında idareye sunacaktır.
- İstekli, ihale ilan tarihinden itibaren en az 2 yıl öncesinden başlayarak ihaleye girdiği firmada tam zamanlı en az 1 (bir) peyzaj mimarı çalıştırıyor olmalıdır ve sigorta giriş belgelerini sözleşme sırasında idareye sunacaktır.

Belediye ilan açtı! Bakın ne alacak?