Belediye düellosu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin, CHP'li Belediyeleri hedef alan 'Beceriksizliğe son vereceğiz' yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Özer, Özhaseki dönemi belediyeciliğe yönelik olarak eski Başkanlar Şükrü Karatepe ve Mustafa Çelik'in bazı sözlerini de hatırlatarak, 'Beceriksizlik, iş bilmezlik derken yine aynaya bakmayı unutan, gündeme gelmek için fırsat kovalayan jübile yolcusu AKP'li Özhaseki'ye, kendisinden önce ve sonra koltuğa oturan, kendisini hedef alan ve kendisini 'Beceriksizlikle, iş bilmezlikle, şehri tahrip etmekle' suçlayan yol arkadaşlarının üslubuyla, onların cümleleriyle cevap verelim' dedi.

Belediye düellosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP’li Belediyeleri hedef aldı. Özhaseki, “İnşallah 2024 mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle iş bilmezliğe ve beceriksizliğe son vereceğiz” diye konuştu. 
“BU KURAKLIĞA, İŞ BİLMEZLİĞE VE BECERİKSİZLİĞE SON VERECEĞİZ”
Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ziyaretine ilişkin paylaşım yapan Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve 11 Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek CHP yönetimindeki şehirlerimizde yaşanan eser ve hizmet kuraklığını, algı belediyeciliğini anlattık. İnşallah 2024 mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte bu kuraklığa, iş bilmezliğe ve beceriksizliğe son vereceğiz” dedi.
Belediye düellosu!
ALGI VE YALANLAR UÇUCU, HİZMET VE ESERLER KALICIDIR
Özhasek, ayrıca 11 Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti Grup Başkanvekilleriyle bir araya geldiklerini de belirterek, “Şehirlerimizin mevcut durumu hakkında istişarelerde bulunduk.
Kılıçdaroğlu CHP’si ve Büyükşehir Belediyelerinin iş bilmezliklerini, beceriksizliklerini ve başarısızlıklarını kapatmak için büründükleri algı, dezenformasyon ve yalan reklam kampanyalarını vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Algı ve yalanlar uçucu, hizmet ve eserler kalıcıdır” ifadelerini kullandı. 
“ÖZHASEKİ’YE KENDİSİNİ ‘BECERİKSİZLİKLE, İŞ BİLMEZLİKLE, ŞEHRİ TAHRİP ETMEKLE’ SUÇLAYAN YOL ARKADAŞLARININ ÜSLUBUYLA CEVAP VERELİM”Özhaseki’nin bu yöndeki açıklamalarına CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’de sert tepki geldi. İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde “Beceriksizlik, iş bilmezlik” derken yine aynaya bakmayı unutan, gündeme gelmek için fırsat kovalayan jübile yolcusu AKP’li Özhaseki’ye, kendisinden önce ve sonra koltuğa oturan, kendisini hedef alan ve kendisini ‘Beceriksizlikle, iş bilmezlikle, şehri tahrip etmekle’ suçlayan yol arkadaşlarının üslubuyla, onların cümleleriyle cevap verelim” dedi.
Belediye düellosu!
“BİR YANDA AKP’Lİ LOLİPOP, GOFRET BELEDİYECİLİĞİ… DİĞER YANDAN AKP’Lİ JELİBON, DİNAZOR BELEDİYECİLİĞİ”
CHP İl Başkanı Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  Bir yanda AKP’li “lolipop, gofret” belediyeciliği… Diğer yandan AKP’li “jelibon, dinazor” belediyeciliği…
Eee Kayseri’de de villa parsellemeli, tarım alanını ranta açmalı, faiz, borç gizlemeli, israflı, gönül kırmalı, vatandaşı algıyla oyalamalı “he de geç gitsin” belediyeciliği… 
“Beceriksizlik, iş bilmezlik” derken yine aynaya bakmayı unutan, gündeme gelmek için fırsat kovalayan jübile yolcusu AKP’li Özhaseki’ye, kendisinden önce ve sonra koltuğa oturan, kendisini hedef alan ve kendisini “Beceriksizlikle, iş bilmezlikle, şehri tahrip etmekle” suçlayan yol arkadaşlarının üslubuyla, onların cümleleriyle cevap verelim:
1-) Kazın ayağı öyle değil… (Mustafa Çelik)
2-) Belediyeyi borçla devraldık (Mustafa Çelik)
3-) Seçimde ütüsünü bozmak istemedik! (Mustafa Çelik)
4-) Geniş ve uzun bulvarları tahrip etti (Şükrü Karatepe)
5-) Yeşil alanları yok etti (Şükrü Karatepe)
6-) Şehrin omurgasını kırdı (Şükrü Karatepe)
7-) Aklınıza esen yerde viyadük, battı çıktı yapamazsınız, bu bir tahribattır. (Şükrü Karatepe)
8--) Hayranlık uyandıran eski Kayseri tarihe karıştı (Şükrü Karatepe)
9-) Kendinden önceki dönemi bir türlü kabullenemeyen mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç: Yaklaşık 3 yıldır kredi almıyoruz, borcumuz yok! (Artık 3 yıl önce neler olduysa!!) 
10-) Ve AKP’li Şükrü Karatepe: Niyazi Bahçecioğlu, Kayseri’nin gelmiş geçmiş en saygı değer belediye başkanlarından biridir ve arkasında hiçbir tahribat bırakmamıştır. (Nokta)
Vatandaş sizin gerçek yüzünüzü gördü, takke düştü, kel göründü. Kayseri de rant için değil, halk için tıkır tıkır çalışan Halkın belediyeciliğine kavuşacak. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.