Belediye briket ve çimento mu dağıtıyor?

Sosyal medyada gündeme gelen 'İncesu Belediyesi ücretsiz briket ve çimento dağıtıyor.' paylaşımı tartışmalara neden oldu. İncesu Belediyesi ücretsiz briket ve çimento mu dağıtıyor? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Belediye briket ve çimento mu dağıtıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sosyal medyada gündeme gelen 'İncesu Belediyesi ücretsiz briket ve çimento dağıtıyor.' paylaşımı tartışmalara neden oldu. İncesu Belediyesi ücretsiz briket ve çimento mu dağıtıyor?

Belediye briket ve çimento mu dağıtıyor?

'İncesu belediyesi seçim kampanyası yapmış yetişen alır'

Kayseri'de bugün şok bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Şenol Yalçın adlı vatandaş İncesu Belediyesinin ücretsiz briket ve çimento dağıttığı iddiasında bulundu. Facebook hesabı üzerinden paylaşım yapan vatandaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İncesu Karakoyunlu Mahallesi'nde pirket çimonto ihtiyacı olan varsa İncesu belediyesi seçim kampanyası yapmış yetişen alır."

İşte o paylaşım

Belediye briket ve çimento mu dağıtıyor?

'Her paylaşıma inanmayın'

Haber merkezimiz iddialar üzerine İncesu Belediyesi yetkilileri ile görüşerek böyle bir uygulama olup olmadığını sordu. Belediye yetkilileri tarafından haber merkezimize yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Her paylaşıma inanmayın bizde öyle bir bilgi yok."