Belediye, 2334 m2 kapalı semt pazarı yaptıracak

Kocasinan Belediyesi Uğurevler Mahallesine 2334 m2 tek katlı çelik yapı kapalı pazar yeri yaptıracak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Belediye, 2334 m2 kapalı semt pazarı yaptıracak

Kocasinan Belediyesi tarafından Uğurevler Mahallesine kapalı semt pazar yeri yapılacak. Belediye 1 adet 2334 m2 tek katlı çelik yapı kapalı pazar yeri  işi için  açık ihale usulü ile ihale edecek olup, teklifleri de sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alacaktır. İhaleye son teklif verme tarihi 28 Mart 2024 saat 10:00’a kadardır.

Uğurevler Mahallesine yapılacak olan kapalı semt pazarının ihalesinde ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

Belediye, 2334 m2 kapalı semt pazarı yaptıracak

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Kocasinan Belediyesinin ihale ilanı için TIKLAYINIZ