Beklenen gün geldi… Vali Çiçek açıkladı!

Kayseri'de adım attığı ilk günden beri yaptığı turizm faaliyetleriyle dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek'ten yeni hamle. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Beklenen gün geldi… Vali Çiçek açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde merakla beklenen adımlar geçtiğimiz günlerde atılmıştı. İç Anadolu’dan çıkıp Toros’ları geçtikten sonra Akdeniz’e dökülen ve topla uzunluğu 308 kilometreyi bulan Zaman Irmağı bu yaz dolup taşacak. 

Beklenen gün geldi… Vali Çiçek açıkladı: Heyecan yakında başlıyor

Geçtiğimiz aylarda Zamantı’daki Rafting parkurunun 8 kilometre uzunluğundaki bölümünün tescili için çalışma başlatılmıştı. Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ile Türkiye Rafting Federasyonu Baş Antrenörü ve ekibini ağırlayarak, bölgedeki çalışmaları yakından incelemişti. Kaymakam Kaya ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etmiş ve projenin detaylarını aktarmıştı. Hummalı şekilde devam eden çalışmaları Vali Çiçek yakından takip etmişti. Kayseri’ye geldiği günden beri turizm çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Vali Çiçek Zamantı Irmağında yapılması planlanan rafting heyecanı için de beklenen haberi paylaştı. 

Beklenen gün geldi… Vali Çiçek açıkladı: Heyecan yakında başlıyor

Çiçek, Yahyalı Zamantı Irmağında Rafting zamanının başlayacağının müjdesini verdi. Çiçek paylaşımında, “Zamantı Irmağında Rafting başlıyor... Valiliğimizin turizm alanında başlattığı projelerden olan ve uzman kurullarınca, Değirmenocağı Mahallesinden Göksu Şelalesine kadar uzanan 8 km'lik bölümün Rafting ve Kano Sportif Faaliyetleri Parkur Alanı olarak belirlendiği Zamantı Irmağı üzerinde Rafting Turizmi başlıyor. Kayseri’de güzel şeyler olmaya devam ediyor. Artık Yahyalı Zamantı Irmağında Rafting zamanı…” dedi. 

Beklenen gün geldi… Vali Çiçek açıkladı: Heyecan yakında başlıyor