Bekir Yıldız hastanelik oldu

Kocasinan Belediyesi eski başkanı Bekir Yıldız hastanelik oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bekir Yıldız hastanelik oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 4 dönem Belediye Başkanlığı görevi yapan Bekir Yıldız, hastanelik oldu. Eski Başkanın bir ameliyat geçirdiği öğrenilirken il başkanı ve milletvekili geçmiş olsun ziyareti yaptı. 

Yıldız’a AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete ilişkin bir paylaşım yapan Başkan Üzüm, “Bekir Yıldız başkanımıza geçmiş olsun yaşadığımızı iletmek üzere Milletvekilimiz Murat Cahid Cıngı ile birlikte ziyarette bulunduk. Rabbim acil şifalar versin.” dedi.

Bekir Yıldız kimdir?

1951 yılında Kayseri’de doğru. İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Galatasaray İnşaat Fakültesi’nden 1976 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri 7. Bölge Müdürlüğü’nde ‘Kontrol Mühendisi’ olarak çalışma hayatına başladı. 27 Mart 1994 Yerel Seçimleri’nde Refah Partisi’nden Kocasinan Belediye Başkanı seçildi. 18 Nisan 199 Yerel Seçimleri’nde Fazilet Partisi’nden 2. kez başkan seçildi. Yıldız, 28 Mart 2004 Mahalli İdareler Seçimi’nde yüzde 70’e yakın bir oy ile AK Parti’den 3. kez belediye başkanı seçildi. 29 Mart 2009 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde yüzde 51 oyla dördüncü kez Kocasinan Belediye Başkanı oldu. . Başkan Yıldız 30 Mart 2014 tarihinde kendi isteğiyle Kocasinan Belediye Başkanlığı görevini bıraktı. 4 kez Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Bekir Yıldız, Kayseri ve Civarı Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüttü. Yıldız, uzun süre Kocasinan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi yaptı.