Bedir Başkanlıktan çekilmedim

Bedir Başkanlıktan çekilmedim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Kayseri Olay’a konuştu.

Saffet Külahçı’nın da Kayserispor'a aday olmasını değerlendiren Bedir, “Bilgi ve birikimi olan herkes aday olabilir” dedi.

Külahçı’nın, dün yaptığı basın toplantısında, “Kayserispor, internet sitesinden yönetici arıyor” söylemine, “Böyle bir şey yok, haberin detayı tam anlaşılmamış” diye açıklama getiren Bedir, “Herkes aday olabilir. Geçtiğimiz hafta ertelenen genel kurulda hazirun cetveli hazırlandı. Kulübe üye olmayan aday olamaz. Herkes kendine göre hazırlığı yapmış olabilir” diye konuştu.

Bedir, istifa ettiği iddialarının doğru olmadığını ifade ederek, “Kayserispor’a yasal pozisyonu tutan, gücü, ekonomisi, bilgi ve birikimi olan herkes aday olabilir. Daha öncesinde yönetim bulunamayan Kayserispor’a, yeni adaylar çıkması bizleri memnun eder. İstifa ettim gibi söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın Kayserispor’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da başkan adayıyım. Adaylıktan çekilmedim. Kayserispor’u, özlenen yerlere getireceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi koruyalım” diye konuşmasını sonlandırdı. HABER: HAKAN ÇİFTCİ