Bedelli sermaye artırımı yapmıştı, nasıl kullandığını açıkladı

Kayserili şirket bedelli sermaye artırımından gelen fonun nasıl kullandığı hakkında özel durum açıklamasında bulunarak yatırımcısını bilgilendirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bedelli sermaye artırımı yapmıştı, nasıl kullandığını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda bedelli sermaye artırımı yapan Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. bedelli sermaye artırımından gelen fonun kullanıldığı yerler ile alakalı Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden özel durum açıklaması yaparak yatırımcısını bilgilendirdi.
Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem gören Kayserili şirket Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. KAP üzerinden özel durum açıklamasında bulunarak bedelli sermaye artırımından gelen fonun nerelerde kullanıldığına dair detaylar paylaştı.
Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. KAP üzerinden yaptığı açıklama; “Bedelli Sermaye Artırımından gelen fonun, GES tesisinin kurulumu ve Beydeğirmeni’ndeki arazimizin üstündeki binaların imalata hazır hale getirilmesi çalışmalarında kullanılmasına devam edilmekte olup, GES sahasının hafriyat ve düzenlenme çalışmaları tamamlanarak, çelik konstrüksiyonlar sahaya indirilmiş ve kurulum aşamasına geçilmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

Yönetim Kurulu Üyesi Hakanoğlu istifa etti
Öte yandan Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı bir diğer özel durum açıklaması ile şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İskender Hüseyin Hakanoğlu istifa ettiği ve Genel Kurul'un ilk toplantısına kadar görev yapmak üzere Gülhan Kıraç'ın seçilmesine, oybirliği ile karar verildiğini açıkladı.
Konu ile alakalı Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı açıklama; “Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İskender Hüseyin Hakanoğlu istifa etmiş olup, yerine ilk Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sayın Gülhan Kıraç seçilmiştir. İlgili Yönetim Kurulu kararı şu şekildedir; Şirketimiz Yönetim Kurulu Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır. 
Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın İskender Hüseyin Hakanoğlu'nun istifasının kabulüne, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. Ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 7. Maddesi gereğince, Genel Kurul'un ilk toplantısına kadar görev yapmak üzere Sayın Gülhan Kıraç'ın seçilmesine, oybirliği ile karar verilmiştir.”