BBP Kayseri adayından baraj açıklaması

Büyük Birlik Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, Olay Türk Tv ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçim günü için 'Muhsin Yazıcıoğlu'na vefa günü' diyen Satılmış, seçim ile ilgili neler söyledi?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
BBP Kayseri adayından baraj açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçimde son haftaya girildi. Milletvekili adayları çalışmalarını daha da arttırdı. Adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ekranlarımızda yerini alarak Kayseri için neler yapacaklarını anlatmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda ‘Yüz Yüze Seçim Özel’ programımızın konuğu olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Milletvekili Adayı Hakan Satılmış, gazeteciler Osman Çiftçi ile Cem Atakan’ın sorularını yanıtladı. 

‘BBP’YE ATILAN HİÇBİR OY BOŞA GİTMİYOR’
BBP’nin otuz yıllık geçmişinde ilk kez barajsız seçime girdiğini söyleyen Satılmış, “Büyük Birlik Partisi otuz yıllık geçmişinde ilk defa barajsız bir seçime giriyoruz. Yani halkımızın bunu iyi bilmesi lazım. Gönüldaşlarımız, seçmenlerimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na gönül veren dava arkadaşlarımız, hemşehrileri, dostları, ahbapları şunu bilsin ki Büyük Birlik Partisi'ne atılan hiçbir oy boşa gitmiyor. Otuz yıl sonra tarihinde ilk kez barajsız bir seçime gidiyoruz. Biz de bunun verdiği enerjiyle Muhsin Başkanımızın bize verdiği emanete de sahip çıkmamız için gecemizi gündüzümüzü birbirine kattık. Adaylığımın açıklandığı ilk gün çalışmalara başladım.” dedi.BBP Kayseri Adayından baraj açıklaması

‘İŞTE AHDE VEFA GÜNÜ’
“Saat üçe kadar biz sahadayız.” diyen Satılmış, “Muhsin Başkan'ın partisinin barajsız bir seçime girmesi bizim için de bir umut oldu. Seçmenler için de bir umut oldu. Artık bazı kitleler, bazı partilere oy veren arkadaşlar, ‘Büyük Birlik Partisi bizim için iyiydi ama barajda kalıyordu’ korkusu da yok şu an diyoruz ki arkadaş bugün Büyük Birlik Partisi'ni Kayseri'de birinci çıkması lazım. Hem bölgenin hem Muhsin Yazıcıoğlu'na olan saygınlığın hem Muhsin Yazıcıoğlu'na olan ahde vefanın tam günü bugün. Muhsin Yazıcıoğlu sevdalıları, ‘Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nu gönlümüzde yaşatıyoruz’ diyenler, bugün yaşatmasınlar. Sandıkta yeşertsinler. Bugün o gün. Ahde vefa günü.” ifadelerini kullandı.

BBP Kayseri Adayından baraj açıklaması

‘BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ BUGÜN BELKİ DE TEK ŞANSIMIZ’
14 Mayıs seçimleri için beklentilerini de sıralayan Satılmış, “Büyük Birlik Partisi bugün belki de tek şansımız. Büyük birlik milletvekilleri Kayseri'nin öz evlatları. Hepsinin sıralamasına baksınlar. Hepsi bir ilçenin bir köyün çocuğu. Derdi biliyor, inşaatçısı var, sanatçısı var, sanayicisi var, esnafı var. O yüzden ben bugün diyorum ki, Büyük Birlik Partisi barajda kalmayacak. Ben tahmin ediyorum ki iki veya üç milletvekili çıkartacak. Beklentim bu. Buradan da seçmenime ve parti teşkilatıma sesleniyorum. Sağduyulu olmalarını istiyorum. Altı gün kaldı seçime. Biz tahrik de ediliyoruz, belki de kışkırtılıyoruz. Ama sağduyuyla Muhsin Yazıcıoğlu'nun ahlakına uygun siyaset yaparak 14 Mayıs'ın akşamına kadar bize yakışan seçmen olarak parti mensubu olarak sandığa gidip oyumuzu kullanalım. Sandığımıza da sahip çıkıp akşam oyunumuzu sayalım. Ondan sonra da inşallah Söz verdiğimiz gibi Seydi Burhaneddin Hazretleri'ndeki namazımız şükür namazımızı kılalım. Bir gün sonrakinde de halkımız için ne yaparız ona bakalım.” diye konuştu. 
Satılmış, milletvekili seçilmemeleri halinde yine sahaya inerek nerede eksik kaldıklarına bakacaklarını söyledi.