Bayramın son gününde geziye çıkacaklar dikkat! İşte hava durumu

İslam alemi, bir yandan Ramazan ayına veda etmenin üzüntüsünü yaşarken bir yandan da bayram sevinci yaşıyor. Peki bugün bayram ziyareti yapacak vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bayramın son gününde geziye çıkacaklar dikkat! İşte hava durumu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ilkbahar  mevsimine girdiğimiz nisan ayında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte bayram ziyareti ya da tatili fırsat bilerek gezmek isteyen vatandaşların sayısı arttı. Peki bayramın son gününde Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor?

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 17 derece, en düşük sıcaklık ise 6 derece olacak.

Bölge genelinin havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden Kayseri ve Sivas'ın doğusunda aralıklı sağanak yağışlı, gece saatlerinde puslu, yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

İşte ilçe ilçe beklenen hava durumu:

Bayramın son gününde geziye çıkacaklar dikkat! İşte hava durumu