Bayram yaklaştı o ilçede yufka satışları arttı

Kayseri'nin Develi İlçesinde yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle yufkaya olan talepte ciddi artış oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bayram yaklaştı o ilçede yufka satışları arttı

Kayseri'nin Develi İlçesinde yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle yufkaya olan talepte ciddi artış oldu. Bayramda misafirlerine ikram etmek için yufka alan vatandaşlar su böreği, ıspanaklı kol böreği, mercimek böreği, muska böreği, tavuklu börek, patatesli gül böreği, sigara böreği, unlu sirkeli börek, süt ve yoğurt soslu börek, pırasalı gül böreği, talaş böreği, patatesli midye börek, kırmızı biberli kahvaltı böreği, yağ çekmeyen avcı böreği, gibi onlarca çeşit börek yapmak için itina ile hazırlanan yufkalar imalattan halka sunuluyor.

Bayram yaklaştı o ilçede yufka satışları arttı

Develi'de, 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Ankara Yufka, katkısız ve doğal yufkalarıyla bölge insanının sofralarına lezzet katıyor. Doğal ve kepekli un kullanarak hiçbir katkı maddesi kullanmadan üretilen yufkalar, Develi, Yahyalı, Tomarza, Yeşilhisar, Kayseri, Niğde ve Nevşehir illerine servis aracılığıyla dağıtılıyor.

Bayram yaklaştı o ilçede yufka satışları arttı

Araştırmacı Yazar Nezir Ötegen'in derlediği bilgilere göre işletme sahibi Suat Davutoğlu, günlük 2500 adet yufka üretimi yaptıklarını ve artık Develililerin de kendi ekmek evlerinde yaptıkları gibi işletmelerine gelerek günlük, haftalık veya kışlık yufka ekmeklerini temin edebilecekleri bir imkana kavuştuklarını belirtiyor.